Flir

FLIR C3 Lämpökamera, MSX 80 x 60 /9Hz WiFi

Tuotetieto

Flir C3 WiFi Lämpökamera
UUTTA C3 MALLISSA
  • WIFI
Yhdistä C3 älypuhelimeen tai tablettiin helposti ilmaisen FLIR Tools Mobile applikaation avulla. Voit tehdä raportin missä ikinä oletkin ja lähettää sen helposti eteenpäin.
  • ALUEMITTAUS MAX-MIN
Mittaa automaattisesti  määritetyn alueen kuumimman ja kylmimmän pisteen.

C3 on helposti mukana kulkeva pokkarikokoinen lämpökamera, jonka kanssa pystytään havaitsemaan mahdolliset asennusvirheet ja pienehköjä lämpövuotoja.Kamerassa on erittäin helppokäyttöinen kosketusnäyttö ja selkeät valikot.

Tallennusformaattina FLIR:n C3-kamerassa on radiometrinen jpeg.
Jpeg-muoto mahdollistaa kuvien katselun tietokoneella ilman erikoisohjelmistoja.
Kuvissa säilyy samalla myös jälkianalysointimahdollisuudet mikäli halutaan tulkita kuvia jälkeenpäin esim. FLIR Tools ohjelmistolla.

FLIR Tools ohjelmistolla jokaisen kuvapisteen dataa voidaan erikseen analysoida ja lisätä kuvaan mittaustyökaluja. Ohjelmiston avulla kuvista saadaan näkyviin myös digitaaliset valokuvat.

Kameroiden mukana tulee latausohjeet ilmaiseen FLIR Tools ohjelmistoon, jonka avulla kuvien analysointi onnistuu helposti.

Mikäli raportointiohjelmistolta toivotaan enemmän, niin tarjolla on myös maksullinen FLIR Tools+—ohjelmisto.

MSX
= Multi-Spectral Dynamic Imaging = digitaalikameran ottaman kuvan avulla paranneltu IR-kuva (lämpökuvassa näkyy digitaalikuvan yksityiskohtia)(ks. lisä tietoja “lue lisää” välilehdeltä)
# Tuotekoodi Hinta alv 0% Koriin
1

72003-0303

Nimike : FLIR C3 Lämpökamera, MSX 80 x 60 /9Hz WiFi