Yritys


Elkris Oy on suomalainen yritys, joka valmistaa ja tuo maahan rakennus- ja teollisuusalojen ammattilaisille suunnattuja työkaluja ja tarvikkeita laajalla valikoimalla. Yhtiö palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti 14 ammattitaitoisen henkilön voimin.

Vuonna 1985 Risto Salmi sai idean seuratessaan sähköasentajan työskentelyä omakotitalonsa työmaalla. Ideariihen helmenä sähkömiesten kanssa syntyi Vetari-vetojousi, joka on edelleen sähköasentajan ykköstyöväline. Vetari syntyi siis käsityöläisen aidosta tarpeesta tehdä työnsä paremmin ja tehokkaammin. Samankaltaisista tarpeista synnytettiin Vetari- taivutusjousi.

Yhteistyö Promat-ammattityökalujen kanssa aloitettiin vuonna 2006.

Nurmijärvellä autotallissa käynnistynyt toiminta muutti kymmenen vuoden jälkeen Rajamäen kautta Hyvinkään Lukkokadulle. Tuotannon ja henkilöstön määrän kasvun myötä tilantarve kasvoi. Uudet toimitilat otettiin käyttöön Hyvinkään Helletorpankadulla loppukesästä 2011.

 

Lupauksemme

Palvelu

Erinomaista asiakaspalvelua lujalla asenteella. 

Vastaamme asiakkaidemme asettamiin haasteisiin reippaasti ja tehokkaasti. Pyrimme toiminnassamme suoriutumaan jokaisesta palvelutehtävästä kerralla ja oikein. Otamme vastaan palautetta tarjoamastamme palvelusta ja kehitämme toimintaamme laadukkaampaan suuntaan.

 

Laatu

Luotettava laatu on kaiken toimintamme perusta.

Panostamme vahvaan laatuosaamiseen ja meillä on pitkä kokemus ammattityökalujen valmistamisesta sekä maahantuonnista. Käytämme omien tuotteidemme valmistuksessa parhaita mahdollisia raaka-aineita ja ammattitaitoinen henkilöstömme takaa omalta osaltaan palvelumme korkean laadun. 

Elkrisin palvelut ja tuotteet kehittyvät asiakastarpeiden kautta. Suuri asiakaskanta ja erittäin pitkäaikaiset asiakassuhteet on luotu avoimella vuorovaikutuksella ja asiakkaan tarpeiden kuuntelemisella ja heidän liiketoimintansa ymmärtämisellä.

 

Varma

Teemme sen minkä lupaamme, ammattitaidolla ja aikataulussa.

Toimintamme lähtökohtana on hoitaa tarviketilaukset asiakkaallemme sovitusti helpolla ja joustavalla tavalla. Toimitamme tilauksenne ajallaan, huolellisesti, sillä ei ole kenenkään edun mukaista lähteä myöhemmin korjaamaan virheitä.

Tuotteemme ovat vaativiin olosuhteisiin suunniteltuja laadukkaita työkaluja. Toimintavarmuus ja käytettävyys ovat pääkriteerit työkaluille, jotta ne pääsevät valikoimaamme.

Tunnemme tuotteemme. 

 

Nopea

Nopeasti kautta koko maan.

Tuotteet ovat nopeasti ja helposti asiakkaamme käytettävissä missä päin Suomea tahansa. Tässä onnistumme vahvan ja kattavan varaston, pitkälle kehitettyjen tilausjärjestelmiemme ja Itellan logistiikan avulla.

 

Toimialat

Tuomme maahan ja myymme käsi- ja sähkötyökaluja sähköasennus- ja putkiliikkeille, teollisuuden kunnossapitoon ja tuotantoon, LVI-liikkeille ja kiinteistönhuoltoon. Myymme tuotteita sekä suoraan loppukäyttäjille että tukkuihin.

Valmistamme itse sähkötöihin suunniteltuja laadukkaita ja avainlipulla merkittyjä veto- ja taivutusjousia.

Viemme myös tuotevalikoimamme työkaluja ulkomaille. Olemme laajentaneet viennin määrää muutamassa vuodessa moninkertaiseksi, sillä laadukkaita ja kestäviä työkaluja arvostavat ammattilaiset myös Suomen rajojen ulkopuolella.