Tervetuloa Elkristools-verkkoportaaliin


Tämän verkkoportaalin tarkoituksena on auttaa asiakkaitamme löytämään oikeat työkalut omiin tarpeisiinsa nopeasti ja helposti yhdestä paikasta. Tuotteet on jaoteltu alaotsikoiden alle nopeaa selaamista varten. Voit myös käyttää sanahakua sivun yläreunassa, jos tiedät mitä tulit etsimään!

Tarjouspyyntö kätevästi webistä

  1. Avaa tuoteluettelo osoitteesta kauppa.elkristools.fi selaimeesi.
  2. Etsi haluamasi tuotteet käyttämällä tuotehakua tai selaamalla tuotteita tuoteryhmien alta.
  3. Tuotesivulla löydät tuotelistauksen oikeasta laidasta napin, jolla voit lisätä kyseisen tuotteen tuotekoriisi. Samalla voit myös valita tuotteiden määrän.
  4. Kerättyäsi kaikki haluamasi tuotteet tuotekoriin, voit tarkastella tuotekoria painamalla sivuston oikeassa yläkulmassa olevaa tuotekori-painiketta.
  5. Tässä vaiheessa voit vielä muokata tuotekorin sisältöä. Voit poistaa tuotteita painamalla rivillä olevaa ruksia (1) tai asettamalla määrän nollaksi. Jos muokkaat tuotteiden määrää (2), muista painaa “Päivitä”-nappia (3), jotta muutokset tallentuvat.
  6. Kun olet tyytyväinen tuotekorin sisältöön voit painaa “Pyydä tarjous”-nappia (4). Nyt avautuu lomake, johon täytät yhteystietosi. Täytettyäsi lomakkeen tiedot, paina “Pyydä tarjous”-nappia sivun alareunasta ja tarjouspyyntösi välittyy myyntihenkilökunnallemme. Saat tarjouksen tuotteista sähköpostiisi.

Kiitos, kun päätit käyttää Elkristoolsin verkkoportaalia ja tervetuloa toistekin!